Personal power program

Leer jezelf beter kennen, je valkuilen hanteren en voorkom dat je dezelfde fouten maakt. Overwin je ergernissen en persoonlijke allergieën. Leer van je eigen werkervaringen, in een unieke op maat gemaakte leeromgeving, speciaal voor jou. Onder begeleiding van een ervaren en deskundige supervisor.

Houd jezelf fris, lerend en scherp.

In een half tot heel jaar werk je aan je persoonlijke professionele ontwikkeling. Je krijgt tien tot vijftien persoonlijke sessies van 1 tot 1,5 uur. We beginnen met het verzamelen van leerthema’s: Waar kom jij je persoon tegen in je werk en wat wil je leren? Per sessie staan we stil bij een concrete werksituatie en wat daarin voor jou te leren of te ontwikkelen valt. Er is een zee van ruimte voor zelfonderzoek en het doorbreken van patronen. Vergroot je je professionele repertoire, versterk je zelfvertrouwen, verbeter je beslissingsvermogen.

Kennismaken?

Mail, bel of app voor een eerste afspraak.

Accreditaties

Ben je een (jeugd)zorgprofessional of heb je een ander beroep waarbij reflectiepunten vereist zijn? Voor dit programma krijg je reflectiepunten. Onze supervisoren (link naar over Wiepke supervisor) zijn geregistreerd bij de LVSC.

Kosten

Het personal power program kost 2100 euro btw vrij.

Je krijgt gedurende een (half) jaar:

  • Tien persoonlijke sessies van 1,5 uur afgestemd op jouw leerbehoeften
  • Online en/of in Amsterdam
  • Reflectiepunten voor diverse beroepen
  • Toegang tot onze rijke online leeromgeving

Waarom zou je het doen?!

Van deze investering in jezelf heb je nog lang plezier! Het zorgt voor meer werkplezier, beter weten “waar je van bent”, minder kopzorgen, gepieker of negatieve energie. Je vergroot je leervermogen en je beslissingsvermogen. Je komt zo niet een stap, maar een sprong verder als professional én als persoon!

Voor wie?

Het personal power program is vooral geschikt voor professionals met mensgerichte beroepen: zoals leidinggevenden, hr-professionals, (jeugd)zorgprofessionals, docenten, adviseurs etc.

Het programma is geschikt voor mensen die zich op persoonlijk en professioneel vlak verder willen ontwikkelen.

Over onze supervisoren

Wiepke de Heij is de oprichtster van de Witte en de Zwarte Zwaan

Wiepke de Heij

Ik ben een ervaren en bevlogen supervisor die houdt van haar vak! Ik houd ervan om verschillende werkvormen in te zetten om jou te ondersteunen in jouw leerproces. Aandacht voor diversiteit en onderlinge verschillen vind ik belangrijk. Ik ben behalve met wat er te leren valt, ook bezig met het uitlichten van jouw kwaliteiten en talenten. Ik geloof namelijk dat een positieve zelfwaardering een goede basis is om te leren en te veranderen. Ik ben een veelzijdige en betrokken professioneel begeleider.

Lees verder over mij of lees ervaringen van anderen

Naast dat ik zelf supervisor ben, ben ik ook leersupervisor voor supervisoren en coaches (in opleiding). Wil je 1 op 1 aandacht voor je vakmanschap als supervisor of coach? Of wil je leersupervisie als onderdeel van een geregistreerde opleiding? Neem dan contact op.

Deborah