Supervisie, een personal power program

Supervisie is een begeleidingsvorm waarbij je diepgaand en vanuit meerdere perspectieven leert reflecteren op betekenisvolle werkervaringen. Werkervaringen die je geraakt hebben, die je bezig houden, die je prikkelen of uitdagen.  Vanuit deze concrete werkervaringen onderzoek je jezelf als professional. De begeleiding van mij als supervisor is niet gericht op navelstaren, maar op het vertalen van inzichten naar nieuw professioneel handelen. Zo vergroot je je professioneel repertoire en word je een betere professional.

Wat is supervisie? Bekijk de video.

Herken je dat, dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Leer jezelf beter kennen, je valkuilen hanteren en voorkom dat je dezelfde fouten maakt. Overwin je ergernissen en persoonlijke allergieën. Leer van je eigen werkervaringen, in een unieke op maat gemaakte leeromgeving, speciaal voor jou.

Houd jezelf fris, lerend en scherp.

In een half tot heel jaar werk je aan je persoonlijke professionele ontwikkeling. Je krijgt tien tot vijftien bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. We beginnen met het verzamelen van leerthema’s: Waar kom jij je persoon tegen in je werk en wat wil je leren? Per bijeenkomst staan we stil bij een concrete werksituatie en wat daarin voor jou te leren of te ontwikkelen valt. Er is een zee van ruimte voor zelfonderzoek en het doorbreken van patronen. Vergroot je je professionele repertoire, versterk je zelfvertrouwen, verbeter je beslissingsvermogen.

Kennismaken?

Een persoonlijke klik is belangrijk voor het wel of niet slagen van een supervisietraject. Daarom werk ik altijd met een vrijblijvende eerste afspraak. Tijdens deze eerste afspraak maken we wederzijds kennis met elkaar en onderzoeken we of supervisie een geschikte begeleidingsvorm voor jou is, en of er een ‘match’ is tussen jou, de professional en mij,  de begeleider/ supervisor .

Mail, bel of app voor een eerste afspraak.

Accreditaties

Ben je een (jeugd)zorgprofessional of heb je een ander beroep waarbij reflectiepunten vereist zijn? Voor dit traject krijg je reflectiepunten. Ik ben geregistreerd als supervisor en leersupervisor bij de LVSC, de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en coaches.

Supervisie is vooral geschikt voor professionals met mensgerichte beroepen: zoals leidinggevenden, (huis)arts/ specialist, hr-professionals, (jeugd)zorgprofessionals, docenten, adviseurs enzovoorts.

Kosten

De kosten van supervisie hangen af van het aantal bijeenkomsten en de locatie. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Je krijgt gedurende een (half) jaar:

  • Minimaal tien en maximaal vijftien begeleidingsgesprekken van 1 tot 1,5 uur afgestemd op jouw leerbehoeften
  • Online en/of in Amsterdam
  • Reflectiepunten voor diverse beroepen

Van deze investering in jezelf heb je nog lang plezier! Het zorgt voor meer werkplezier, beter weten “waar je van bent”, minder kopzorgen, gepieker of negatieve energie. Je vergroot je leervermogen en je beslissingsvermogen.

 

Maak niet een stap, maar een sprong als professional én als persoon!

Over Wiepke de Heij

Wiepke de Heij is de oprichtster van de Witte en de Zwarte Zwaan

Ik ben een ervaren en bevlogen (leer)supervisor die houdt van haar vak! Ik houd ervan om verschillende werkvormen in te zetten om jou te ondersteunen in jouw leerproces. Aandacht voor diversiteit en onderlinge verschillen vind ik belangrijk. Ik ben behalve met wat er te leren valt, ook bezig met het uitlichten van jouw kwaliteiten en talenten. Ik geloof namelijk dat een positieve zelfwaardering een goede basis is om te leren en te veranderen. Ik ben een veelzijdige en betrokken professioneel begeleider.

Lees verder over mij of lees ervaringen van anderen

Ik ben ook leersupervisor voor supervisoren en coaches (in opleiding). Wil je 1 op 1 aandacht voor je vakmanschap als supervisor of coach? Of wil je leersupervisie als onderdeel van een geregistreerde opleiding? Neem dan contact op.