(Online) Training, Coaching en Supervisie
voor de professionele én persoonlijke ontwikkeling

Over mij

Na het VWO gaf ik als 19-jarige mijn eerste training aan Nederlands-Marokkaanse jongens van 12 tot 15 jaar. Dat was een hele leuke leerervaring en het smaakte naar meer…
Ik volgde de HBO opleiding Pedagogiek en tijdens mijn opleiding kreeg ik de eer om als ‘ studentassistent’ ervaren trainers te ondersteunen. Dit leidde tot een baan als docent/ trainer bij de Hbo opleiding Pedagogiek, waar ik 10 jaar heb gewerkt. Op de hogeschool heb ik veel onderwijs ontwikkeld, gecoördineerd en uiteraard verzorgd. Ik heb er ontzettend veel geleerd.

In 2007 richtte ik samen met mijn collega Hanne van der Kolk, het bedrijf Dream Support op, een droom die werkelijkheid werd. Hanne en ik hebben samen met ons team veel diverse programma’s ontwikkeld op (hoge)scholen, middelbare scholen, maar ook voor expertisecentra.

wiepke-de-heij-tycho-herf-fotografie-600Vanaf 2012 werkten we meer lokaal en verzorgden diverse projecten in Amsterdam, met een focus op Amsterdam Oost.

Naast mijn werk als trainer/ coach/ supervisor (in opleiding) ben ik moeder van twee kids. Ik woon met veel plezier in Amsterdam.