Intervisie

Intervisie helpen functioneren verbeteren

Intervisie

Intervisie helpen functioneren verbeteren

Leer samen met je collega’s in een open en veilige omgeving!

Wat is intervisie?

Intervisie is een vorm van begeleiding waarbij je samen met gelijke collega’s werkervaring leert onderzoeken om ervan te leren. In 6 tot 8 bijeenkomsten per jaar van ongeveer 2 uur bespreken we jullie betekenisvolle werkervaringen.
Werkervaringen die je geraakt hebben, bezighouden of waar je trots op bent. We gebruiken verschillende methoden en tools die aansluiten bij jullie ervaringen en wijze van leren. Op diepgaande en gestructureerde wijze leer je van en met elkaar. Versterk elkaar als vakgenoten onder professionele begeleiding van onze ervaren supervisoren!

Kosten: afhankelijk van het aantal deelnemers, bijeenkomsten en locatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Begeleiding voor leidinggevenden en teams

Waarom intervisie?

Het is fijn om de tijd te nemen om samen met je collega’s te reflecteren. Je vindt herkenning bij elkaar, het stemt tot nadenken en biedt je nieuwe handvatten in het omgaan met uitdagingen of dilemma’s van je werk. Je leert elkaar en jezelf beter kennen. Door de begeleiding verzanden jullie niet in discussies, maar kan er met plezier, gestructureerd geleerd worden.

Wil je een teamdag om samen te reflecteren op de samenwerking? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee over de mogelijkheden.

Wil je meer informatie of weet je niet welke vorm van begeleiding past bij jouw vraag?

Vul dan dit formulier in.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan je telefoonnummer achter. Binnen 3 werkdagen nemen wij contact op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Ik wil graag meer informatie over
Selecteer een optie
27 + 12 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan